Emma sun.

Ett av dom mysigaste ställen jag vet, sjön nedanför stugan. Så underbart vackert!

Kings and queens.

Kan inte beskriva med ord hur gärna jag skulle vilja åka utomlands just nu! till berlin eller paris, eller något.. ååh.

Det är jag och mitt gäng, jag och mitt crew.

Börjat med min tumblr igen, sög på det förut men ska försöka vara lite mer aktiv, www.migoou.tumblr.com!

Safe and sound.

Va hos Caroline i förrgår. Såg skräckisar och lekte med hennes kattunge, supercute!

I need you to hurry up now, cause i can't wait much longer.

 Har skaffat en egen privat blogg nu, som jag kan skriva lite vad jag vill på. Känns jätteskumt fast endå skönt (då jag kan lägga ut en massa fula bilder på mig själv och ingen kan se dom, haha). Får se om jag ger ut lösen och så till någon sen, kanske kan vara kul att dela med mig av alla snygga bilder;).

Utkast: Jul. 24, 2012


Live your life.

Haha, sista bilden är på ett crazy ufo. Dock inte vi som åker på bilden. Men då vi åkte var det helt sjukt, vi åkte i vågorna från en jättestor sjörövarbåt så vi hoppade hur högt som helst, jag råkade släppa en gång och flög då ca en meter upp i luften och höll på fara av, så jääävla kul!!

Whatever you like.

Har planerat grillning ikväll, dock har jag blivit sjuk, mår illa, tät i näsa och öron, ont i halsen och ont i huvudet. Det som hör till då man är förkyld.. Så jag får se hur det blir med det</3. Har iallafall tänkt att försöka städa rummet, får se hur mycket jag orkar. ser ut som ett kaozz.

I love you so, but why i love you i'll never know.

Åkte till världens gulligaste strand en heldag, åkte crazy ufo, matade katter, solade på stolar i vattnet och snorklade. underbart!

Var min vän.


I know that you know what I mean.

Från då vi va uppe i stugan!
Håller på att bli sjuk, är tät i näsan, ont i huvudet och har ont i halsen. Har vilat hela dagen idag, gjort tishor och sett på film (LOL) med mamma så jag hoppas att det kan bli bättre! Haft besök hela veckan, så har hänt en massa saker. 
Har föresten köpt en fjärrutlösare till kameran nu! och en stor fatboy (sackosäck typ), underbart!

Dancing with tears in my eyes.

Ikväll ska jag ut till haddingen för att hänga med några asbra vänner! Gud vad jag saknat alla medans jag har varit borta alltså.. Blir nog skitskoj, ha det asbra!

Hold on to the feeling, and don't let it go.

Min lilla busunge kan vara allt för söt ibland! Klättrar överallt, i alla träd, hoppar runt i soffor och i sängar och kryper ner i ens sovsäck då man sover. Gullunge! (Från då vi va i södra sverige).

You make me smile, please stay for awhile now.

En dag på en strand nära hotellet var inte helt fel, fick glass av en glassgubbe och snorklade längst klipporna. 

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

3 bilder som jag tog efter världens regnskur hos kusinerna, under regnskuren hoppade jag och natalie studsmatta i allt för lite kläder så vi höll på att frysa ihjäl.. 
 
Haha, bombar bloggen nu med bilder.. är det okej?

Let me hold you, one last time.


Too young to know.

Första kvällen på cypern, satan vad jag längtar tillbaka!
Kom hem igår från stugan där jag varit i en vecka, innan dess var jag ju somsagt hos mina kusiner i södra sverige, så jag har en hel del bilder haha.. + att jag inte ens kommit till andra dagen på cypern, herregud..

I still haven't found what i'm looking for.

Hemma från mina kusiner nu, har mest bara varit med kusienerna, varit uppe länge på nätterna och skrattat så att vi fått magrutor (nästan iaf;)) Ska om någon dag bara åka upp till våran nya stuga. Kommer bli asm, sen får jag chilla resten av sommaren. Skönt att ha gjort bort allt bilåkande nu!

RSS 2.0